general_help_center_title

general_help_center_description

Om oss


Vi är ett medelstort företag med säte i Tyskland och fokuserar i första hand på resenärer från de europeiska länderna. Vårt mål är att förmedla hotellboende på hotell över hela världen till rimliga priser. Vi är trogna mottot: seriöst, billigt och säkert.

Seriöst: Företag med huvudkontor i Tyskland

Från tid till annan hör man om kunder som har problem vid bokningar på utländska bokningsportaler, till exempel med att få tillbaka pengar vid avbokningar eller med att "förstå sig på" det aktuella företaget. Vi vill erbjuda våra kunder ett seriöst alternativ och har medvetet valt att basera oss i Tyskland. Bokningarna hanteras dock av våra flerspråkiga anställda. Du kan nå oss när som helst – 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Som aktiv medlem i Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (Förbundet för oberoende tyska reseföretag) (ASR) med säte i Berlin, arbetar vi ständigt med att vidareutbilda vår personal. På så vis kan vi kontinuerligt förbättra vår kundtjänst.

Sökningen och prissättningen av hotellrummen på roomsXXL.se är grundade i en egenutvecklad teknologi. Genom vår innovationskraft har vi fått en stark samarbetspartner i EU, som stödjer oss med medel från Förbundsministeriet för ekonomi och teknik.

Billigt: Billiga övernattningar på hotell över hela världen

Hotellövernattningar behöver inte vara särskilt dyra, inte ens på de bästa hotellen i världen. På roomsXXL.se erbjuds särskilda hotellpriser som vi förhandlar fram med våra samarbetspartners. Ofta har vi säkrat en stor mängd rum till ett rimligt pris. Det vi sparar på detta kommer kunden till del. Detta har gett oss en lojal kundkrets som upprepade gånger kan dra nytta av våra utmärkta priser.

Hos oss kan du boka allt från enkla pensionat till lyxhotell. Och detta i över 800 städer över hela världen. Vi erbjuder bra priser på erbjudanden från alla kända hotellmärken, såsom Hilton, Mercure, Ritz-Carlton, Radisson, ibis, InterContinental, Mandarin Oriental, Marriott, Kempinski, Novotel, Holiday Inn och Hyatt.

Om du undrar över prisskillnaden jämfört med andra bokningsportaler är du inte ensam. Vi kan också se dessa skillnader och förvånas över de höga priserna på vissa portaler. Vi arbetar mycket kostnadseffektivt och kan genom att avstå från stora reklam- och tv-kampanjer ge kunderna bättre priser.

Säkert: Certifierad dataöverföring och betalningshantering

Säkerheten vad gäller kunduppgifter och betalningsdata är mycket viktig för oss. Vår hemsida är utrustad med ett SSL-certifikat från Comodo. Dina uppgifter krypteras enligt de nyaste säkerhetsaspekterna och överförs därmed säkert. Samtliga kunduppgifter lagras tryggt och överlåts aldrig. För mer information, ta del av vår sekretesspolicy.

Alla kreditkortsbetalningar sker via vår partner iPayment (dotterbolag till 1&1 Internet AG) och följer stränga branschstandarder. iPayment är certifierade enligt PCI-DSS och bearbetar, hanterar och lagrar data om kortinnehavaren och finansiella data med största säkerhet.

Mer information om oss finns i vår FAQ.

Certifierad betalningsprocess

Säkerhetsnormerna för betalningen uppfyller de högsta kraven. Denna märkning bekräftar att det är säkert att betala med kreditkort här.

Flerspråkig kundservice

Våra flerspråkiga resespecialister tar hand om dina bokningar. Vi är tillgängliga för våra kunder dygnet runt.

Omedelbar bokningsbekräftelse

Din bokning kommer att bekräftas omedelbart. Du kan enkelt skriva ut resehandlingarna efter bokningen.